Termeni şi condiţii

         Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. P.F.A. Spasenie Bogdan isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

1. Accesul la informatiile de pe site

Firma noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul imprimare-tricou.ro si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor firmei P.F.A. Spasenie Bogdan fara acordul prealabil, in scris. Acordam drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului imprimare-tricou.ro, sau catre alta pagina, atat timp cat nu aduce daune de orice fel pentru P.F.A. Spasenie Bogdan sau oricaruia dintre partenerii sau furnizorii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului din partea noastra.

 2. Comunicarea electronica

    Cand vizitati imprimare-tricou.ro sau trimiteti email-uri, comunicati electronic cu noi. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, notificari, acorduri, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, respecta toate cerintele legislatiei in vigoare, nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica astfel cu noi, primind sau trimitand informatii, reprezinta un acord egal cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite in scris pe un suport material. Dumneavoastra, si P.F.A. Spasenie Bogdan, sunteti de acord sa respectati intocmai cele transmise pe cale electronica, considerandu-le ca fiind sub incidenta acestor "Termeni si conditii".

 3. Dreptul de autor

       Intregul continut al site-ului imprimare-tricou.ro - imagini, texte, poze, sigle, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea P.F.A. Spasenie Bogdan si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile despre proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al P.F.A. Spasenie Bogdan, a oricaror elemente din cele de mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului imprimare-tricou.ro numai in limitele metionate in articolul 1.

 4. Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

      Vizitatorii care acceseaza site-ul imprimare-tricou.ro pot face comentarii la adresa lui si a produselor prezentate, care pot fi publicate pe site dupa o verificare prealabila. P.F.A. Spasenie Bogdan isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care deranjeaza in vreun un fel viata altor persoane, incalca drepturile de proprietate fizica sau intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare sau orice alta forma de spam.P.F.A. Spasenie Bogdan nu va fi responsabila si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune generate de asemenea comentarii sau informatii. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii P.F.A. Spasenie Bogdan si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume.Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, direct sau indirect, astfel ca prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. P.F.A. Spasenie Bogdan nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventualele daune provocate de folosirea acestor informatiii de catre alti vizitatori ai site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare ca si restul continutului de pe site, conform acestui document.

5. Despre produse si servicii

      P.F.A. Spasenie Bogdan nu ofera nici o garantie, in mod expres, implicit sau limitat la: functionarea site-ului, informatia, descrierile, materiale sau produse de pe site. Utilizatorii sunt de acord ca vizitarea acestui site si achizitionarea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in diferite mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).Continutul imprimare-tricou.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi. Din acest motiv, P.F.A. Spasenie Bogdan nu isi asuma raspunderea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul imprimare-tricou.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra. P.F.A. Spasenie Bogdan si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

 

     P.F.A. Spasenie Bogdan nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. In caz de defectiune sau alte vicii acestea vor fi returnate producatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de P.F.A. Spasenie Bogdan fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de P.F.A. Spasenie Bogdan de la acest client.

 

     Produsele si serviciile sunt oferite "asa cum sunt" si in limita stocului disponibil. Din acest motiv P.F.A. Spasenie Bogdan isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului.

 

 

 

6. Despre preturi

 

 

 

     Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. P.F.A. Spasenie Bogdan practica o limita de comanda minima care poate fi variabila in timp.

 

    In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

 

 

 

7. Despre livrare

 

 

 

    Livrarea produselor se va face oriunde in Romania . P.F.A. Spasenie Bogdan isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile lansate si care va fi specificat pe site. Pe langa tariful perceput de P.F.A. Spasenie Bogdan pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Sau acest cost poate fi suportat de P.F.A. Spasenie Bogdan si recuperat de la client.

 

     P.F.A. Spasenie Bogdan isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de P.F.A. Spasenie Bogdan care include evenimente de forta majora: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente conform legii romanesti.

 

     In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul rapid care a fost angajat de P.F.A. Spasenie Bogdan va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte cheltuielile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

     Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza.

 

 

 

  8. Despre plata

 

 

 

    Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. P.F.A. Spasenie Bogdan isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans si in anumite procente

 

    Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre P.F.A. Spasenie Bogdan la adresa de e-mail comenzi@imprimare-tricou.ro.ro sau bogdansus@yahoo.com . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul P.F.A. Spasenie Bogdan

 

 

 

    Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz P.F.A. Spasenie Bogdan va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

 

 

9. Garantia produselor

 

 

 

    Produsele cumparate prin intermediul site-ului imprimare-tricou.ro beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 

 

 

10. Linkuri de la/ catre alte site-uri, server, browser

 

 

 

    Site-ul imprimare-tricou.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea P.F.A. Spasenie Bogdan nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. P.F.A. Spasenie Bogdan nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului imprimare-tricou.ro.

 

     P.F.A. Spasenie Bogdan nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul imprimare-tricou.ro .Pentru aceste site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor.

 

 

 

11. Termenii de utilizare a newsletter-ului

 

 

 

    Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul imprimare-tricou.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

    Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 - 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea corespunzatoare pe site denumita ?Confidentialitate?. P.F.A. Spasenie Bogdan detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document.

 

    Abonatii newsletter-ului imprimare-tricou.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului imprimare-tricou.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, P.F.A. Spasenie Bogdan nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

 

 

12. Dispozitii finale

 

 

 

    Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe imprimare-tricou.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

     In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.